Stop Soroll AP7 Valldoreix

3a reunió amb l’EMD Valldoreix i l’Ajuntament de Sant Cugat

Després de reiterades peticions de la Plataforma, l’EMD Valldoreix ens va convocar en data 6 de juny de 2021 a una reunió amb l’Ajuntament de Sant Cugat per comentar els resultats de les sonometries i els propers passos a seguir.

En la reunió celebrada entre la Plataforma, l’Ajuntament i l’EMD es va acordar que les sonometries no eren representatives del soroll que patim perquè es van fer en època de restriccions de mobilitat per COVID-19, però que efectivament ja denovaten un problema de soroll que es veuria agreujat amb la liberalització dels peatges i la connexió de l’AP-2, i que per tant era el moment oportú per tramitar una petició a la delegació del govern per abordar l’apantallament del tram de Valldoreix, ja fos ampliant el projecte de Mas Gener, ampliant la licitació d’obres del projecte de Mas Gener o inciant un expedient propi per Valldoreix, comprometent-se a presentar-la abans de l’estiu.