Stop Soroll AP7 Valldoreix

Estudi de sonomètries entregat i objecte de debat

El 22 de març de 2021 l’EMD ens envia telemàticament l’estudi de sonometriès fet al novembre-desembre 2020 (penjem estudi rebut a documents). La conclusió és que no superem els llindars, tanmateix molts punts es queden a -2, -3, -5 d(B), del màxim, i cal tenir en compte que: 1) es van fer en època de restriccions de mobilitat per COVID, 2) els valors recollits són mitjanes, 3) la normativa aplicable no és la més protectora, no s’aplica la normativa catalana, i 4) malgrat tot, aplicant els llindars de la normativa espanyola, sense aplicar mitjanes superem en més del 3% del temps els llindars màxims.

Per tant, demanem a la EMD que ens passi les dades en brut que sostenen l’informe i que ens convoqui a la reunió amb la enginyeria encarregada de l’informe, els tècnic municipals i representants de l’Ajuntament de Sant Cugat per debatre tot plegat.

A data d’avui, encara estem esperant les dades en brut i la reunió.

I demà és el Dia Internaciónal de la Conscienciació del Soroll!!!! doncs a Valldoreix i Sant Cugat, hi ha feina per fer!!!